neděle 29. července 2012

Straw bag


Ideálně letní; "záclonovitý" top, kratší kraťasy, páskové boty a nejlepší taška na léto! Co obsahuje ten váš ideální ? 

top second hand, taška Cililink, kraťasy H&M

Další fotky tady ..

-- HEZKÝ DEN --

středa 25. července 2012

Like a swan

Moc nechápu a hlavně si neumím vysvětlit skutečnost, že tyhle šaty mám v šatníku už druhým rokem a mám je na sobě teprve podruhé. Při druhém nošení se astronomickou rychlostí vyšvihly mezi šaty nejoblíbenější. Zaujaly i mého otce, který když mě viděl, šaty okomentoval slovy "Vypadáš jako labuť." .. Tahle věta sama o sobě je velmi lichotivá, kdyby vzápětí nedodal "Jako oškubaná labuť."...

Nejvíce vysmátou fotku z toho dne najdete jako už tradičně na facebooku a možná i nějakou další.

šaty, kabelka H&M, boty Deichmann, džínová vesta vintage


-- HEZKÝ VEČER --

čtvrtek 19. července 2012

The best shoes

Nemohla jsem se dočkat, až mi tyhle mé vysněné boty přijdou z Asosu a já je zkombinuji s něčím skvěle barevným. Inu, výsledek vidíte na fotkách. Koukla jsem do skříně a tak nějak nejsprávnější mi přišlo si k nim napoprvé vzít black and white kombinaci. Ale není všem dnům konec.
boty Asos, tričko Lindex, džíny Topshop

Další dvě fotky ...

-- HEZKÝ VEČER --

Pictures from Prague

Beáta má nový fotoaparát, a tak teď s nadšením fotí všechny okolo, nutí nás se Zuz blokovat ty nejužší pražské uličky, abychom prudily kolemjdoucí, když nás fotí a jde jí to náramně dobře!

Jedna fotka s Beátou na facebooku.

sukně H&M, top New Yorker, taška vintage


-- HEZKÝ VEČER --

středa 18. července 2012

Like old times


Občas prostě je ten správný den pro staré Levisky a Conversky, co mi připomínají Paříž, z které jsem si je přivezla.
Šli jsme na koncert.

svetr Topshop, kraťasy, Conversky second hand, taška Mnichov od Zuz

-- HEZKÝ DEN --

neděle 15. července 2012

Mint

Jedno jsem si při nošení těchto šatů ujasnila. Už nikdy si je nevezmu ven za a) pokud bude nepřiměřeně foukat vítr, protože spodní část šatů je průsvitná a za b) za přítomnosti kamarádky Lucije, kterou velmi začalo bavit mi šaty zvedat až na spodničku v davu lidí.
Na fb ještě jedna fotka nenápadně podobná.

šaty romwe, taška H&M

-- HEZKÝ PODVEČER --

čtvrtek 12. července 2012

Overal

Trvalo mi zjistit přesně rok a dva měsíce, že tenhle overal je to nejlepší na léto. Jinak si neumím vysvětlit, že jsem jej minulý týden měla na sobě teprve podruhé. A ano, odvažuji se napsat, že je na léto ještě lepší než ta kočičková košile z minulého příspěvku, o které jsem si myslela, že ji nic nepřekoná. Na druhou stranu je fajn zjištění, že v létě se dají nosit krom šatů, stejně dobře i overaly. Pořád splňujete podmínku - max. jeden kus oděvu na sobě, abyste přežili :)
overal, brýle, náramek H&M, boty F&F, kabelka romwe


-- HEZKÝ DEN --

pondělí 9. července 2012

Kittens

Ač se ve vedrech vyhýbám polyesteru co nejvíce to jde, musím říct, že tahle košile od Solilor je úžasně lehká, takže vás ani v horku nijak neobtěžuje na těle. Schválně jsem si objednávala velikost M, protože z Číny chodí věci pochybných velikostí a je mi akorát. Vepředu jsem ji zastrčila do pasové sukně a vzadu nechala volně, byl to podle mě zajímavý detail, který jsem však zapomněla vyfotit..

 košile tady, sukně H&M, taška DIY

Jednu vtipnou momentku navíc můžete vidět na facebooku.. 

-- HEZKÝ PODVEČER --

sobota 7. července 2012

Červencová filmová doporučení

S prázdninami přišla spousta volného času, takže by se nabízelo, že mám více času koukat na filmy. A právě teď mám akorát nějakou filmovou krizi a trvalo mi strašně dlouho, než jsem nějaký film zhlédla a než se jich pár nasbíralo, abych vůbec o čem měla napsat doporučení na červenec ..

Dveře dokořán jsou takovým dramatem o všech životních strastech a slastech. V tomhle filmu se objevují spíše tedy ty strasti. Z úvodní zápletky film vyústí v křižovatku vztahů mezi hlavními herci z různých částí společnosti. Projížděla jsem filmografii Jude Law, a tak jsem se k filmu dostala. Jestli nemáte náladu na komedii, romantický film apod. tak sáhněte po tomhle. Mohlo by se vám to líbit.

Talentovaný pan Ripley aneb tohle je měsíc mě a Juda Law! Za to, že jsem Ripleyho neviděla mi Zuz vyhrožovala tím, že se se mnou přestane bavit. Matt Damon tam konečně nehraje akčňáka, ani hodného chlapa, ale dobře se na to kouká, pro mě hodně dobrý thriller. Momentálně jsem ve fázi, kdy se snažím na netu vydražit knihu, na jejímž základě byl natočený film od Patricie Highsmith. Četli jste ji někdo? Je mi totiž jasné, že valná většina normálních lidí ten film už vidět musela. Pokud ne, doplňte si mezery, stejně jako si je doplňuji i já.

A předpokládat, že ještě někdo neviděl Intouchables je ještě směšnější, než předpokládat, že jste někdo neviděl Ripleyho. Každý měsíc se mi zdá, že se tady objevuje v doporučeních film, na který jsem se chystala dlouho, ale nikdy nebyla ta správná filmová nálada na takový žánr a Intouchables byl jeden z těchto filmů. Kdo ho neviděl ruku nahoru!


Nevím, jak moc byla tato filmová doporučení přínosná, vzhledem k tomu, že předpokládám, že většina nebude znát jen první snímek, ale doufám, že i takhle vás článek potěšil.

-- HEZKOU SOBOTU --

středa 4. července 2012

Solilor girl

Solilor je první z čínských eshopů, co vám dodá zboží dříve, než stihnete zapomenout, že jste si vlastně nějaké objednali. Tyhle blůzky jsem už ukazovala na facebooku a dorazily po neuvěřitelných třech dnech a ještě k tomu kurýrem až domů! Materiálově je to pravděpodobně nějaká odpadní odnož polyesteru, ale kvalitou mi přijde lepší než věci ze sheinside. Kočičková je moje favoritka a přestože je polyesterová je lehoučká. Ptačí už tak lehká není, ale je to asi moje první žlutá věc v šatníku, tak jsem ochotná jí to pro tentokrát prominout.

Kočičky tady

Ptačí blůza tady

-- HEZKÝ DEN --

neděle 1. července 2012

Lace and dots

Tahle sukně je proklatě krátká, i když to na fotkách možná tak nepůsobí, ale běhat bych v ní nedoporučovala, chodit ve větru už vůbec ne a věci ze země sbírat jedině v podřepu. A kolena u sebe!

Na tenhle post se budu koukat, až mi budou chybět vlasy, jsou zase o pár centimetrů kratší, a to jsem si zrovna začínala pochvalovat, že je mám teď dlouhé tak akorát.

sukně romwe, tričko Lindex, boty Topshop, kabelka Marks and Spencer

-- HEZKÝ VEČER --
 
Používá technologii služby Blogger.